top of page
  • Writer's pictureElamusstuudio

Liitu Elamusstuudio promotiimiga!

Elamusstuudio otsib aktiivselt uusi inimesi oma promotiimi. Rääkisime tiimijuhi Juta Lensuga, keda nad tiimi ootavad, mida uutele liikmetele Elamusstuudio pakub ja paljustki veel!


Foto: Erlend Štaub

Juta, keda ootate promotiimiga liituma?


Ootame Elamusstuudio promotiimiga liituma noori entusiaste, kes on innukad suhtlejad ning soovivad ennast arendada promomaailmas, mis annab tugeva põhja suhtlusoskusele ja eneseväljendusele. Meie vibe'iga sobivad inimesed, kes otsivad väljakutseid ja soovivad kaasa lüüa erinevates projektides nii üritustel kui ka degustatsioonides.


Mida pakute promotiimi liikmetele?


Pakume mitmekülgseid kogemusi ja võimalusi. Promotiimis olles saab kohtuda erinevate inimestega, kogeda uusi elamusi ning olla üks osa brändi edendajast. Lisaks sellele on võimalus arendada suhtlemisoskust, tiimitööd ning saada hindamatu töökogemus.


Miks võiks noori motiveerida?


Promotöö on küll hea võimalus lisaraha teenimiseks, aga lisaks sellele annab see ka töökogemuse, võimalust tugevdada enesekindlust uute inimestega suhtlemisel. Need oskused ja kogemused on väärtuslikud mitte ainult tulevastes töökohtades, vaid ka igapäevaelus.


Kas vanusel on tähtsust promotiimiga liitumisel?


Meie promotiim on kirju, tervitame kõiki säravaid ja energilisi inimesi – sõltumata vanusest. Praegu otsime inimesi, kelle vanus on vähemalt 21 aastat, kuid oleme avatud ka nooremate kandidaatide kaasamisele.


Kui populaarne on täna promomaailm?


Promomaailm on aktiivne ja oluline osa turundusmaastikust. Teeme tihedat koostööd erinevate brändide ja firmadega, aidates neil oma tooteid ja teenuseid laiemale publikule tutvustada ning silma paista konkurentide seas.


Tahad liituda meie promotiimiga? Võta Jutaga ühendust: juta@elamusstuudio.ee.





Jälgi meid ka sotsiaalmeedias: Instagram, Facebook, LinkedIn.

0 comments
bottom of page