top of page
  • Writer's pictureElamusstuudio

Black Food Festival Tallinn toimub 17. septembril Põhjala tehases

Black Food Festival tuleb ka sel aastal! Ootame kõiki toidunautlejaid 17. septembril Põhjala tehasesse, et degusteerida mmmõnusaid mmmusti mmmaitseid!


Black Food Festival Tallinn 2019

Kogu festivali planeerimine sai alguse 2019. aasta märtsis, kui külastasime Elamusstuudio tiimiga Helsingis Black Food Festivali. Kohapeal olles ammutasime rohkelt inspiratsiooni ja tekkis mõte võtta ette festivali korraldamine ka Tallinnas. Koostöös Ekspress Meediaga saigi idee reaalsusesse toodud.  Elamusstuudio ja Oma Maitse lõid 2019. aastal käed ja tõid sama aasta novembris esmakordselt Eestisse omapärase kontseptsiooniga musta toidu festivali, mis on senini maailma rahvarohkeim Black Food Festival! Varasemalt on üritus toimunud ka Budapestis, Berliinis, Tel Avivis, Helsingis, New Yorkis, Londonis ja Istanbulis.


Kahjuks koroonaolukorra tõttu ei ole saanud siiamaani festivali edu korrata, kuid nüüd on uus kuupäev paigas ja lootused kõrgel – 17. september 2022 on järjekorras juba teine Black Food Festival Tallinn! Musta toidu festivali eesmärk on avada uksed loovusele ja eksperimentaalsusele toidu vallas ja see kõik ühendada üheks meeldivaks linnafestivaliks mustade ööde keskel.

  • Ootame toitlustajaid osalema. Registreerimiseks palume panna end kirja siin.

  • Sealhulgas ootame appi vabatahtlikke. Kui soovid anda panuse aasta kõige maitsvama ürituse toimimisele, siis kirjuta meile: info@elamusstuudio.ee.

  • Kui soovid tulla melust ja mustast toidust osa saama, siis piletid on juba müügil. Osta pilet siit. 

  • Lisame täiendavalt rohkem informatsiooni Black Food Festivali veebilehele blackfoodfest.ee ning sotsiaalmeedia kanalitele: Facebooki üritus ja Instagram.


Näeme juba 17. septembril Põhjala tehases! 


Jälgi meid ka sotsiaalmeedias: Instagram, Facebook, LinkedIn.




0 comments
bottom of page