top of page
  • Writer's pictureElamusstuudio

Kas tiimiüritused on olulised?


Mäletame ju kõik aega, mil pandeemia pani põntsu kõigi igapäevaelule – seda nii töö- kui ka eraelus. Kuidas siiski sellises olukorras vastu pidada ja kõigest võitjatena välja tulla? Vaatame veidi ajas tagasi: kuidas meie tiim kogu virr-varrile lähenenud on ja mismoodi oleme omakeskis tiimi ühtehoidvust veelgi tugevdanud.


Foto: Laura Oks

Oh, need kokandustunnid...


Pandeemia ajal saime aru, et kontoriaegsed askeldamised köögis ja ühissöömised peavad asenduma millegi samaväärsega. Nii me otsustasimegi, et kokkame ka kord nädalas videosilla vahendusel. Igaüks enda kodus. Kord küpsetasime kaneelirulle, kord tegime banaanileiba.


Mida meile koos kokkamine õpetas? Seda, et asukohast sõltumata on võimalik hoida väga head tiimi vibe’i ja nautida endiselt ühist koosveedetud aega. Pole kahtlustki, et Elamusstuudio jaoks on esikohal oma inimesed ning ühtekuuluvustunne.


Loe kokandustunnist rohkem siit.



Igahommikune koosolek ja harjutuste tegemine


Koosolekud olid ka pandeemia ajal meil olulisel kohal, et muljetada, analüüsida ning panna paika edasised plaanid nädalateks, kuudeks. Kui pandeemia ei lubanud kõige kriitilisemal ajal kohtuda, siis leidsime viisi, kuidas ikkagi alati üksteise jaoks olemas olla. Eesmärk oli, et inimesed suudaksid sel keerulisel ajal üksteist toetada ning mis kõige olulisem – tunda end hästi. Koosolekuid võis päevas olla lausa mitu ja videokõne tegemine muutus sel hetkel unepealt uueks normaalsuseks.


Aga omamoodi särtsu lisas igahommikustele koosolekutele juurde üks tugevusharjutus – plank. Mitu nädalat kestnud väljakutse kulmineerus sellega, et mõned tiimiliikmed ületasid end ja suutsid näiteks ühe minuti asemel hoida lõpuks kolm minutit plank-asendit. Hea töö! Üksteise motiveerimine on meie jaoks olnud tähtis – seda nii trenni või kasvõi tööd tehes.


Distantsilt on võimalik korraldada ka sünnipäevapidu. Katriin näiteks tegi nii!

Iga kuu esimene reede tähendab vaid üht…


…ja see on ühislõunatamine! Pärast pandeemiat oleme kohe eriti hakanud sellele rõhku panema. Koguneme terve kontoriga kella 12ks söögilaua taha ja arutleme, mida ägedat vahepeal toimunud on – olgu see kellegi koera sünnipäev või viimane reis välismaale. See aitab taas õppida oma inimesi rohkem tundma ja annab väga hea ning mõnusa energia kogu päevaks.


Pärast lõunatamist naudime head muusikat ja vihume tantsu


Usume, et aja mahavõtmine üritusturundusagentuuris töötades on keeruline, kuid vajalik. Hea muusika ja tantsu kombinatsioon on äge viis, kuidas töömured seljatada ning nautida hetkes olemist! Korraldada pidu oma tiimikaaslastele, endistele kolleegidele, koostööpartneritele, Elamustehase vabrikantidele – ei ole paremat tunnet, kui näha õnnelikke inimesi.


Viimane koosviibimine, muide, toimuski meil 28. juunil 2022. Tegime ühe ägeda peo lisaks Elamustehase vabrikantide ja koostööpartneritele ka Tatari Hub-i asukatele, kellega sai aastaid tagasi ühist kontoripinda jagatud ning eredaid mälestusi loodud.


Peol oli olemas kõik, mis vaja: kohapeal valmistas parimat pitsat Meshi, Eesti parim saksofonist Henri Aruküla küttis tantsupõranda kuumaks ja DJ Steveli Säde hoidis kõigil pidulistel terve õhtu vältel tuju üleval. Vanade aegade mälestuseks varusime suurtes kogustes kaneelisaiu, mängisime erinevaid mänge, avastasime Põhjala tehast ning veetsime tõeliselt toredalt aega.



Oleme kindlad, et loodud traditsioonid jäävad pikalt kestma ja pikisilmi ootame juba järgmist taaskohtumist. Aitäh ja järgmise blogipostituseni!



Jälgi meid ka sotsiaalmeedias: Instagram, Facebook, LinkedIn.




0 comments
bottom of page