top of page
  • Writer's pictureElamusstuudio

SAAME TUTTAVAKS: tiimijuht Eliise-Kristiina Altmäe

Tutvume järjekordse Elamusstuudio tiimiliikmega – Eliise-Kristiina Altmäe! Eliise on meie tiimis olnud juba aastaid. Kui kaua aga täpsemalt? Edasi lugedes saad sellele vastuse. Lisaks tuleb juttu Eliise spordialast ja sellest, mida ta peab üritusturunduses kõige olulisemaks.

Hei, Eliise siin


Elamusstuudioga liitusin juba aastal 2017, kui sain võimaluse hakata tegema promotöid – see oli minu jaoks ideaalne töö kooli kõrvalt.

Elus on ikka nii, et tuleb ette erinevaid põnevaid väljakutseid, nii jõudis ka minuni pakkumine olla Elamusstuudio tiimijuht. See on olnud üks väga põnev väljakutse ja on au olla osa Elamusstuudio perest.Pane end proovile

Kui küsida, mida ma soovitan inimesele, et üritusturunduse vallas läbi lüüa, siis tekib kuidagi tunne, et ma olen nii vale inimene selgitama, mida teha. Ütlen ausalt, et ma olen teinud enda tööd naudinguga, andnud alati parima ning seeläbi on ka minuni jõudnud võimalused, millest tunnen suurt rõõmu.


Teisalt ei ole ma loonud endale mingit ulme visiooni, vaid käitunud täpselt nii nagu minule kohane. Ja tänu sellele on mind ka märgatud. Minu soovitus on tegutseda enda sisetunde järgi ja lüüa kaasa asjades, mis endale rõõmu pakuvad. Mugavustsoonist väljaastumine on raske, aga edasiviiv.

Ma arvan, et kui inimene talub pinget ja näeb elus pigem lahendusi kui probleeme, siis ei ole muud varianti kui end proovile panna. Ägedatest inimestest ümbritsemine annab samuti motivatsiooni ja tahet midagi suursugusemat korda saata.


Mõned põnevad faktid minu kohta:

  • Olen läbinud kokku 5 psühholoogia täiendusõppekursust.

  • Mul on Alaska Malamuudipoiss Hudson ja koerad on mu nõrkus.

  • Olen kannatamatu, aga pigem see väljendub mul konkreetsusega – kui on vaja midagi teha, siis tuleb teha, mitte oodata, kui teised mööda jooksevad.

  • Sport on mu kirg ja kõige rohkem askeldan sulgpallimaastikul, et seal aina paremaks saada.

  • Mulle meeldib väga ise süüa teha; eriti, kui saan seda enda lähedastele teha.

Suhtlemine? Jah, see on olulisim!


Üritusturundus on nii mitmekülgne valdkond, seega selleks, et kõik toimiks, peab suutma nii palju eri inimeste/brändidega suhelda. Selle juures tuleb arvestada, et iga inimene on erinev ja meil kõigil on oma mõtted ning väljavaated. Ja just see asi pakubki mulle huvi – nii põnev on erinevaid isiksusi kohata ja alati leida mõlema jaoks just see parim kesktee. Kõik eespool mainitud on andnud mulle suure võimaluse õppida tundma palju eri valdkondi. Ja üritusturunduses on alati midagi uut, mida õppida!

Minu silmis on koostöö kolleegidega väga hea – kui on mure/midagi vajab muutmist, siis räägime; kui kõik on hästi, siis siblime igaüks enda projekti kallal, oleme toeks ja muljetame enda muredest/rõõmudest.Järgmise blogipostituseni!
Jälgi meid ka sotsiaalmeedias: Instagram, Facebook, LinkedIn.

0 comments

Comments


bottom of page