top of page
  • Writer's pictureElamusstuudio

SAAME TUTTAVAKS: promotsiooni projektijuht Keidy Kahr

Kui eelmine kord tutvustasime Elamusstuudio uusimat üritusturunduse projektijuhti, siis seekord räägime lähemalt promotsiooni valdkonna värskeimast projektijuhist Keidy Kahrist.

Järgnevast blogipostitusest saad teada, kui vanalt ta esimese tootepromo tegi, mis on tema jaoks üritusturunduses oluline ning milline inimene sobib selles maailmas tegutsema.

Hei, mina olen Keidy!

Minu koolitee võtab kokku sõna „kunstiinimene“, sest olen alati ennast pidanud loovaks inimeseks. Kui me räägime senisest töökogemusest, siis meenus kohe tore lugu minu esimesest tööpäevast.

Nimelt olin siis 13-aastane ning läksin toidupoodi promo tegema. Esimene tööpäev möödus täiesti üksi ning täielikult teadmatus valdkonnas. Lisaks sellele ei olnud tööjuhiseid mulle antud, vaid öeldi, et „mine kohale ja saa hakkama“. Seda esitluslauda ma panin küll 30 minutit kokku, aga siiski lõppes see omaloominguga ehk kõiki juppe ei suutnud ära kasutada (tegemist oli mööblitükiga, mitte tavapärase esitluslauaga).

Mu ema juhuslikult sattus poodi ning nägi mind tööd tegemas. Isepäise lapsena ja soovist olla iseseisev ma emale ju muidugi ei öelnud, et lähen nüüd tööle. Šokk oli tal missugune, kui mind tööpostil nägi.

Lisaks Elamusstuudiole on minu eelnevad töökogemused olnud müügi-, turunduse-, ja disainivaldkonnas.Valisin projektijuhtimise…või projektijuhtimine valis mind?

Minu esimene kogemus selle valdkonnaga, nagu eelnevalt ka mainitud, oli üsna varakult. Alates minu esimesest tööpäevast, kui ma oma jala üritusturundusmaailma 13-aastaselt sisse pistsin. Nii jäi mulle üritusturunduse pisik külge ja sain aru, kui huvitav see maailm võib olla. Kuigi olen oma elus töötanud erinevates valdkondades, siis on üritusturundus mind alati jälitanud. Näiteks 2018. aastal olin Elamusstuudios promootor ning täna, neli aastat hiljem, olen ringiga tee siia jälle tagasi leidnud projektijuhina.


Üritusturunduses peavad meeldima väljakutsed

Iga inimese kogemus selles valdkonnas on erinev, kuid jagan meeleldi mõningaid nõuandeid noortele või alustavatele inimestele selles valdkonnas:


  • Ole valmis pikkadeks töötundideks, sest üritusturundus on 24/7.

  • Sulle kindlasti peavad meeldima väljakutsed, sest sinu loovust, töökust, probleemide lahendamist testitakse pidevalt.

  • Mis kõige tähtsam – ole julge, ära karda teisiti mõelda ja usalda ennast, see on võti.

Tulemusi ei saavutata üksi

Ma usun, et midagi suurt ei saavutata üksi, seega peab kindlasti olema antud valdkonnas team player ja hea suhtleja, kuna puutud kokku palju erinevate inimestega. Ja olulised on veel hea pingetaluvus ning leidlikkus erinevate lahenduste leidmisel probleemidele/väljakutsetele.

Paar põnevat fakti minu kohta:

  • Olen olnud suur tantsukunn (hip-hop, show, reggaeton, bachata jne). Mind on kutsutud koos tolleaegse tantsu duo-partneriga Tartu tänuavalduse üritusele tantsima ja autasustamisele silmapaistmise eest.

  • Olen disaininud erinevaid tootepakendeid (nii Eesti müügilettidele kui ka Amazoni).

  • Ma funkan hommikuti palju paremini, kui õhtuti. Pigem lähen õhtul varem magama ja ärkan kell 4 hommikul üles, kui ragistan pool ööd ajusid. Meie valdkonnas see väga tavaline nähtus ei ole.

  • Armastan töö kõrvalt disaini ja sisekujundust.


Üritusturundusvaldkond testib sind nii vaimselt kui ka füüsiliselt, aga annab kordades rohkem tagasi

Üritusturundus on väga dünaamiline maailm, kus sa ei seisa kunagi paigal – pead pidevalt kohtuma uute inimestega, lahendama erinevaid probleeme 24/7, suutma tulla välja uute ideega, ja mis kõige tähtsam – need ka realiseerima sellisel viisil, mis kliendile kõige rohkem väärtust looksid.

See on valdkond, mis testib sind nii vaimselt kui ka füüsiliselt, kuid annab kordades rohkem tagasi. Sinu edu hinnatakse selle põhjal, kui hästi kliendid sinust räägivad ja see on parim reklaam sinu ettevõttele ja tehtud tööle.

Üritusturundus nõuab palju loovat mõtlemist, julgust oma ideid jagada ja pidevat eneseületamist, kuid üks asi on kindel – igav siin valdkonnas kindlasti ei hakka.

Elamusstuudios on koos pöörased karakterid


Me oleme Elamusstuudios kõik täiesti omamoodi pöörased karakterid ja töötame ühise eesmärgi nimel. Usaldame üksteist, julgeme küsida abi, oleme valmis abi pakkuma, õpime üheskoos üksteise vigadest, täiendame üksteist ja kõige selle suure töö kõrvalt leiame aega, et teha ka koos vahvaid koosviibimisi.


Järgmise blogipostituseni!Jälgi meid ka sotsiaalmeedias: Instagram, Facebook, LinkedIn.

0 comments

ความคิดเห็น


bottom of page