top of page
  • Writer's pictureElamusstuudio

Munasadu 2021!

Updated: Jul 6, 2021

Kuldmuna trall sai möödunud nädalal Põhjala tehases uhke punkti! Konkurss on lõppenud, võitjad on valitud, auhinnad on üle antud ja menukas Kuldmuna pidu on maha peetud. Nüüd on aeg põgusalt kirjutada sellest, kuidas meil läks ja teeme seda suurima rõõmuga - Elamusstuudio saab tänavu uhkust tunda kolme auhinna üle!



Eelmise aasta oktoobrikuus BMW Eestile korraldatud lansseerimisüritus tõi meile suisa kaks auhinda: hõbemuna väliskommunikatsiooni ürituse kategoorias ja pronksmuna promotsiooni ürituse kategoorias. Mitmekülgselt hinnatud tööle tuleks kindlasti pühendada eraldi blogipostitus, nii et selle lansseerimisürituse kohta saab peagi lugeda pikemalt!

Üks eriti „munaline“ auhind oli veel: Kuldmunal saime pronksmuna ka Kuldmuna 2020 gala eest. Möödunud aastal korraldatud Kuldmuna gala (koostöös Milestone Eventsiga ja VOOL Eventsiga) toimus ootamatult eriolukorra tõttu live ürituse asemel virtuaalis ning uus pidu sai üles ehitatud kõigest kaheksa päevaga.

Lisaks eelmainitud võidutöödele said finaali „Telia jõuluelamus“ (promoürituse kategooria) ja EA e-Convention 2020 (sisekommunikatsiooni ürituse kategooria).

Teeme endale pika pai ja kogume hoogsalt materjali (loe: teeme tööd) järgmise aasta Kuldmuna konkursi jaoks!



0 comments
bottom of page