top of page
  • Writer's pictureElamusstuudio

KOKKUVÕTE | Kuidas möödus Elamusstuudio suvi?

Elamusstuudio suvi on juba minevik, kuid tulevikuteemad on jõulupidustused ning talvised sündmused. Kuidas meie 2022. aasta suvi möödus? Mida ära tegime ja kuidas sammume vastu järgnevate kuude pidustustele? Sellest kõigest räägib juba Mihkel Lubi, Elamusstuudio asutaja.


Foto: Harry Tiits

Kuidas suvi läks? Kas ootused ja reaalsus olid omavahel kooskõlas?


Kontakt reaalsusega oli väga habras. Suvi tõi ürituste laviini, kus kõik soovisid ära teha seni tegemata asjad ja mõned ka juba tahtsid teha asju, mida ehk tulevikus teha ei saa. Seoses sellega tekkisid tõelised lüngad tarneahelates (kui kasutada tootmisest tuttavat analoogiat): küll ei olnud inimesi, küll ei olnud esinejaid, küll ei olnud tehnikat. See kujunes neljaks kuuks uueks reaalsuseks. Kas ja kuidas edasi? Selleks on vaja kaks korda sisse-välja hingata ja siis uus siht seada.


Milliste tunnetega suundus Elamusstuudio sügisesse-talve?


Kas ehk nüüd saab puhata? Tegelik märksõna oli suur teadmatus ja “võtame päev korraga”. Kindlasti oleme suutnud õppida eelnevatest sügistest ja erinevad edasilükkamised või ärajäämised või vastupidi “homme on vaja” üllatused meid enam nii karmilt jalust maha ei niida.


Kas aastat kokkuvõtvad peod on juba paika pandud või pigem on täna näha, et ettevõtted on ettevaatlikud ja ei kiirusta suurürituste planeerimisega?


Tundub, et aega on selle kiire asjaga. Samamoodi nagu tali ei jää taeva, ei jää tähistamata ka Kristuse sünnid ega uued aastad. Lihtsalt valmidus muutusteks on vaja viia maksimumi.


Loe täispikka intervjuud Elamusstuudio asutaja Mihkel Lubi ja teiste agentuuride esindajatega Turundajate Liidu portaalist SIIT.



Jälgi meid ka sotsiaalmeedias: Instagram, Facebook, LinkedIn.

0 comments
bottom of page