top of page
  • Writer's pictureElamusstuudio

Elamustehase vabrikandid #1

Updated: Apr 18, 2022


Ehitasime aastal 2020 oma käe ja nägemuse järgi mõnusa ning hubase kontori Põhjala tehasesse, mis on kusjuures endine kummikutehas ja tõusev kultuuri- ning kogukonnakeskus. Täna on meil siiralt hea meel jagada südamega loodud kontoripinda koos teiste loovate inimestega. Seeläbi sündiski kontorile üldine nimi Elamustehas.


Elamustehase vabrikandid lisaks Elamusstuudiole on veel VIVID Studio, MASSIIV Loovagentuur, Põhjala tehase broneeringujuht Hedi Armulik, VOOL Events, Flextelk, Laura Vana ja Simple Session.


Elamustehas

Räägime meie asukatest nüüd natuke rohkem. VIVID Studio kolis Elamustehasesse 2022. aasta alguses ja on digi- ning videoturunduse fookusega loovagentuur. Nad toetavad oma klientide äride kasvu töötades välja digituunduse strateegiaid, reklaamikampaaniad, luues pildi- ja videosisu sotsiaalmeediasse. VIVID Studiot juhivad sotsiaalmeedia ja videoturunduse loovjuht Jenny Tupits ning kunstiline juht-animaator Juhan Saat. Jenny kommenteeris, et neid võeti siia soojalt vastu ja eriti kihvt on Elamustehase seltskond, kes suudab huumoriga võtta ka kõige hallimat päeva!

VIVID Studio

Lisaks askeldab meie kontoris MASSIIV Loovagentuur, mille eestvedaja on Rauno Kitsing. MASSIIV aitab brändi- ja reklaamistrateegia väljatöötamise, loovlahenduste ja graafilise disainiga, mida nad oskavad ka eriti hästi liikuma panna. Kuidas Rauno siia sattus? Jenny soovitusel! Täna tõdeb Rauno, et talle tõesti meeldib Elamustehase vibe – see on nii rahulik ja mõnus ning eriti meeldib talle, et suuremad asjad alles hakkavad Põhjalas juhtuma, mitte ei ole juba ära olnud. Samuti on Rauno õnnelik selle üle, et leidis tee omasuguste, loomeinimeste, juurde.

MASSIIV Loovagentuur

Põhjala tehase broneeringujuht Hedi Armulik vastutab Põhjala angaaride ruumide broneeringute eest, võttes sisse erinevaid erasündmusi ja avalikke üritusi, filmiprojekte, pildistamisi ning palju muud põnevat, mille puhul fantaasia on ainsaks piiriks. Angaarid on Hedi südameasjaks! Hedi ja Elamustehase omavahelist sära aitavad hoida iseloomuga ruumid. Ta lisab, et amet pole tänu angaariruumide väärikale vanusele just lihtsate killast, aga siinne keskkond on põhjuseks, miks kogu nähtav vaev seda jällegi väärt on. Hedi toob välja ka teised plussid: Ja need inimesed, kes Elamustehases on – kuldaväärt, ausõna, kuldaväärt. Me toetame ja hoolime üksteisest 150%. Ühtlasi on meil siin palju koeri, üks armastusväärsem kui teine. NB! Ja üks vahvatest kutsudest nimega Nacho on näiteks esimesi põhjusi, miks Mihklilt tööpakkumise vastu võtsin.

Hedi Armulik

Juba varsti kirjutame teistest Elamustehase vabrikantidest. Kui sa soovid ka olla üks osa meie vingest elamusi täis tehasest, siis meie juures veel ruumi jagub! Tekkis huvi? Võta ühendust Heleniga ja ta räägib sulle kõigest juba rohkem: helen@elamusstuudio.ee.


Elamusteni!



Jälgi meid ka sotsiaalmeedias: Instagram, Facebook, LinkedIn.


0 comments
bottom of page